03.09.2015

 

Nydusjet og litt "rusten" på koding av CCS sitter jeg i leiligheten min i Danmark og starter opp bloggen igjen. Mye har skjedd siden sist jeg logget meg inn her. Først av alt er utvekslingsåret i USA over. I januar, da jeg fortsatt var i USA, valgte jeg å søke meg inn på en skole i Danmark, Nyborg gymnasium, for å oppnå et International Baccalaureat Diploma. Jeg trodde ikke jeg skulle komme inn på IB programmet i og med at opptakskravene er veldig høye. Da jeg var tilbake i Norge skal jeg innrømme at ting gikk litt opp og ned. Jeg hadde hele tiden forestilt meg at venner som var der før jeg dro fortsatt "stod å ventet på meg", og at jeg kunne "gå rett inn i mitt gamle liv" Men mye var forandret og jeg følte jeg "hang litt utenfor", noe som kanskje er ganske obvious når du har vært borte et helt år. Perioden fra da jeg kom hjem til jeg flyttet var det et eller annet som ikke føltes riktig. Det var ikke i Norge jeg ville bo, og det var ikke Elvebakken vgs jeg hadde lyst til å gå tilbake til etter sommerferien. Da jeg fikk skoleplass i Danmark var det ikke lenger tvil om hva jeg skulle gjøre. 

Livet i Danmark går foreløpig veldig bra! Jeg må innrømme at de første dagene helt alene var tøffe. Å sitte i en leilighet helt alene, uten mobil, wifi, tv, og ja... rett og slett ingenting, tror aldri jeg har følt meg så lost i hele mitt liv... Ettersom dagene gikk har ting bare blitt bedre og bedre. Jeg har begynt å bli kjent i området rundt her, lært språket litt bedre, begynt å få venner på skolen, og ikke minst startet på håndball igjen! Trodde den dagen aldri skulle komme, men fy søren så gøy jeg har hatt det de siste treningene! Føles rett og slett fantastisk å være tilbake på banen!


// Maxidress - Carlings // Jakke - Mango //

 

3 kommentarer

Anneli Aaland

03.09.2015 kl.17:41

Stilig antrekk! :)

Julie

03.09.2015 kl.19:56

Fint antrekk! :)

Ingrid

04.09.2015 kl.16:46

Så fint antrekk :D

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Helene Lauritzen, 18 år og er opprinnelig fra Oslo. Har bodd ett år i USA, og har nå flyttet til Danmark for å studere IB. Jeg skriver for det meste om min hverdag som består av mye reising, og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet.


Kontakt


Hbl1997@hotmail.com
Kategorier
gratisdesign av Tonjemt
hits