Boyfriend Jeans

Hei dere! Har fått veldig bra respons på oppstarten av bloggen. Synes det er så koselig med alle de som har skrevet til meg på Facebook, om hvor gøy det er at jeg har startet igjen! Akkurat nå står skal vi danse på tvèn og jeg sitter godt i sofaen sammen med Anthon. Har ENDELIG fått fikset kanaler på tvèn i leiligheten. Ting begynner virkelig å falle på plass. Jeg har tenkt endel det siste døgnet, i går hadde jeg litt over 300 lesere i alt, og 100 av disse er utenlandske. Jeg tenkte derfor jeg skulle gjøre et forsøk på å skrive både norsk og engelsk! Mulig jeg kutter det ut hvis de utenlandske leserne slutter å klikke seg inn, men er verdt et forsøk! 

Hey guys! I got good response on the start up of my blog. It`s so nice with all the Facebook messages i`ve received the last couple of days. Right now I'm watching a norwegian dance show with my boyfriend. We finally got some tv-channels to work! For you guys who didn't know; I`ve moved into an apartment in Denmark, were I'm gonna stay for the next two years! My apartment is finally done, some small stuff as pillows and carpets left, that I have to fix. I`ve thought a lot about blogging in english as well as norwegian. Yesterday I had around 300 readers on my blog, and 100 of these are foreign. Which means you probably don`t understand everything I'm writing, so I`m gonna keep writing in english if i get good response on it!

// Boyfriend Jeans - ZARA // 
4 kommentarer

sentrumjenta

06.09.2015 kl.00:34

Stilige bilder av deg:D super fin blogg du har<3

Emelie Christina

06.09.2015 kl.15:38

Fine bilder av deg og fin blogg!:)

MALIN MADICKEN

06.09.2015 kl.17:32

Veldig stilig antrekk, buksa var superfin! :D

Elise Kristin Sæhle

06.09.2015 kl.21:21

Utrolig kule bukser!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Helene Lauritzen, 18 år og er opprinnelig fra Oslo. Har bodd ett år i USA, og har nå flyttet til Danmark for å studere IB. Jeg skriver for det meste om min hverdag som består av mye reising, og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet.


Kontakt


Hbl1997@hotmail.comgratisdesign av Tonjemt
hits