Close up

Har fått tidenes nyhet på skolen i dag! Ikke nok med at skoleuken skulle bli litt lettere enn vanlig, men fikk nå vite at lærerne skal i møte både torsdag og fredag! Hvor herlig er ikke det? Tar tidlig helg allerede klokken 12 på onsdag, og torsdag bærer det vel ut på fest etter trening? åh love iiiit! Elsker å ha så mye tid til overs, har så mye inspirasjon og faktisk tid til å gjennomføre små prosjekter til bloggen. I dag har det vært knallvær i Nyborg, så jeg og min kjære har vært ute på en liten tur, og eller har vi brukt veldig mange timer på å diskutere hva det skulle være til middag, endte opp med pesto-kylling og en liten pastasalat. 

Ellers skal vi bare ta kvelden rolig med tv titting. Må nesten bare si tusen takk for all den respons jeg har fått angående bloggingen min, synes det er så gøy med alle som sprer innleggene på Facebook! Allerede i morgen skal en sminkevideo være klar på bloggen! So stay tuned! 


hey! Got some good news from my school today -  i`m having a lot of easy classes this week, but i dont have school Thursday or Friday either. How great isn't that? My weekend already starts Wednesday after school, and Thursday i guess we`re ending up on a party after my handball practice. I just love to have so much extra time I can use on pictures and blogging! The weather in Denmark have been great today, probably one of the last "hot" summer days. So me and my boyfriend went out for a walk before we used several hours on discussing what we were gonna make for dinner, we ended up with chicken and pasta! 

The rest of the night is gonna be spent on the coach, and tomorrow a makeup video will be ready on the blog!! Stay tuned!

MONDAY, Let´s go!Har ennå ikke fikset gardiner i leiligheten, så våknet opp til at solen strømmet inn gjennom vinduet. Satt litt for lenge oppe i går kveld til å sprette ut av senga allerede klokken 8. Men etter en deilig frokost og en kopp cappuccino på senga er jeg klar for en ny dag! Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder av leiligheten og kanskje litt av den lille byen jeg bor i, hvis det kunne være interessant? 

Haven`t fixed curtains in my apartment yet, so I woke up to sun in my face this morning. I didn't go to bed before midnight last night, so 8am was a little early for me to wake up. But after a great breakfast and a cup of coffee I'm ready for a new day! I thought about taking some pictures of my apartment, and maybe some of the little city that i live in, if that could be interesting? 

 

03.09.2015

 

Nydusjet og litt "rusten" på koding av CCS sitter jeg i leiligheten min i Danmark og starter opp bloggen igjen. Mye har skjedd siden sist jeg logget meg inn her. Først av alt er utvekslingsåret i USA over. I januar, da jeg fortsatt var i USA, valgte jeg å søke meg inn på en skole i Danmark, Nyborg gymnasium, for å oppnå et International Baccalaureat Diploma. Jeg trodde ikke jeg skulle komme inn på IB programmet i og med at opptakskravene er veldig høye. Da jeg var tilbake i Norge skal jeg innrømme at ting gikk litt opp og ned. Jeg hadde hele tiden forestilt meg at venner som var der før jeg dro fortsatt "stod å ventet på meg", og at jeg kunne "gå rett inn i mitt gamle liv" Men mye var forandret og jeg følte jeg "hang litt utenfor", noe som kanskje er ganske obvious når du har vært borte et helt år. Perioden fra da jeg kom hjem til jeg flyttet var det et eller annet som ikke føltes riktig. Det var ikke i Norge jeg ville bo, og det var ikke Elvebakken vgs jeg hadde lyst til å gå tilbake til etter sommerferien. Da jeg fikk skoleplass i Danmark var det ikke lenger tvil om hva jeg skulle gjøre. 

Livet i Danmark går foreløpig veldig bra! Jeg må innrømme at de første dagene helt alene var tøffe. Å sitte i en leilighet helt alene, uten mobil, wifi, tv, og ja... rett og slett ingenting, tror aldri jeg har følt meg så lost i hele mitt liv... Ettersom dagene gikk har ting bare blitt bedre og bedre. Jeg har begynt å bli kjent i området rundt her, lært språket litt bedre, begynt å få venner på skolen, og ikke minst startet på håndball igjen! Trodde den dagen aldri skulle komme, men fy søren så gøy jeg har hatt det de siste treningene! Føles rett og slett fantastisk å være tilbake på banen!


// Maxidress - Carlings // Jakke - Mango //

 

Les mer i arkivet » September 2015
legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Helene Lauritzen, 18 år og er opprinnelig fra Oslo. Har bodd ett år i USA, og har nå flyttet til Danmark for å studere IB. Jeg skriver for det meste om min hverdag som består av mye reising, og min interesse for foto, samt mote & skjønnhet.


Kontakt


Hbl1997@hotmail.com


gratisdesign av Tonjemt
hits